Κατηγορίες

IMMOBILIZER

  1. Αρχική
  2. ECU | IMMOBILISER | AIRBAG
  3. IMMOBILIZER
IMMOBILIZER

Το immobilizer είναι το αντικλεπτικό σύστημα που είναι εφοδιασμένα όλα τα οχήματα από το 1996 και μετά. Η αρχή λειτουργία του immobilizer είναι απλή, το chip με το οποίο είναι εφοδιασμένο το κλειδί στέλνει μέσω της κεραίας το κωδικό ασφαλείας (security code) στο immobox και από εκεί στον εγκέφαλο (ECU). Εφόσον ο κωδικός ασφαλείας είναι σωστός, ο εγκέφαλος ξεκλειδώνει και επιτρέπει την έναυση του κινητήρα..

Σε πολλές περιπτώσεις, όπως μετά από απώλεια κλειδιών, δυσλειτουργία του συστήματος immobilizer, απαιτείται η αντικατάσταση κλειδιών και ο επαναπρογραμματισμός του immobilizer από την εκάστοτε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών, του οποίου το κόστος είναι πολύ μεγάλο και διαδικασία ιδιαίτερα χρονοβόρα..

Η εταιρία μας με πολυετή εμπειρία στα immoobiliser και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την αντιμετώπιση κάθε πιθανου προβλήματος και αιτίας. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

  • Προγραμματισμός νέων κλειδιών
  • Κλωνοποίηση υφιστάμενων κλειδιών
  • Αλλαγή κωδικού (security code) immobilizer
  • Ανάκτηση & Μεταφορά δεδομένων immobiliser
  • Αντικατάσταση/επισκευή θήκης και τηλεχειρισμού κλειδιών immobilizer
  • Ξεκλείδωμα (κατάργηση) immobiliser

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ IMMOBILIZER

Σε περίπτωση απώλειας η δυσλειτουργίας όλων των κλειδιών, έχουμε τη δυνατότητα κατασκευής (κοπής) και προγραμματισμού νέων κλειδιών (εργοστασιακών και μη), με ή χωρίς τηλεχειρισμό, για μεγάλο εύρος αυτοκινήτων, φορτηγών και μοτοσυκλετών.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό και προγράμματα που επιτρέπουν τον προγραμματισμό όλων των τύπων κλειδιών οχημάτων με απολυτη επιτυχια.

 

ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ IMMOBILIZER

Σε περίπτωση απώλειας ή βλάβης του ενός κλειδιού ή αγοράς οχήματος με 1 μόνο κλειδί, μπορούμε εύκολα και οικονομικά να κλωνοποιήσουμε το δεύτερο κλειδί του οχήματος, ώστε να μην βρεθείτε σε δυσάρεστη θέση σε περίπτωση που χάσετε ή πάθει βλάβη το μοναδικό κλειδί που έχει απομείνει.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΚΩΔΙΚΟΥ (SECURITY CODE) IMMOBILIZER

Σε περίπτωση κλοπή των κλειδιών ή αγοράς οχήματος με 1 μόνο κλειδί, έχουμε τη δυνατότητα αλλαγή του κωδικού (security code) του immobilizer ώστε να διασφαλίσετε ότι μόνο εσείς έχετε κλειδιά για το όχημά σας.

 

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας ή βλάβης, ηλεκτρονικής μονάδας με το immobilizer του οχήματος, όπως ECU, BSI, όραγανα, immobox, SAM,κλπ, έχουμε τη δυνατότητα ανάκτησης και μεταφοράς των δεδομένων του immobilizer από την προβληματική μονάδα σε άλλη πλήρως λειτουργική μεταχειρισμένη ή καινούργια μονάδα.

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΛΕΙΔΙΩΝ IMMOBILIZER

Αντικαθιστούμε και επισκευάζουμε φθαρμένα κλειδιά (λεπίδες και θήκες) καθώς και πλακέτες τηλεχειρισμού των κλειδιών.

 

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ (ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ) IMMOBILIZER

Σε περίπτωση δυσλειτουργίας του εγκέφαλου με το immobilizer ή η επισκευή του immobilizer δεν είναι δυνατή ή είναι ιδιαίτερα δαπανηρή, μπορούμε να απενεργοποιήσουμε την λειτουργία του immobilizer από τον εγκέφαλο (ECU), ώστε το όχημα να παίρνει μπρος παρακάμπτοντας την λειτουργιά του immobilizer.

Με τα πλέον ενημερωμένα λογισμικά και μηχανήματα (programmers) μπορούμε το ξεκλειδώσουμε το immobilizer χωρίς να χρειάζεται η μεταφορά του αυτοκινήτου στον χώρο μας, παρά μόνο ο εγκέφαλος (ECU).

IMMOBILIZER, ECU, IMMOBILISER, AIRBAG