Κατηγορίες

Κύλινδρος Ασφαλείας WINKHAUS KeyTec RPE

  1. Αρχική
  2. ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ
  3. ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  4. WINK HAUS
  5. Κατασκευαστής
  6. WINKHAUS
  7. Κύλινδρος Ασφαλείας WINKHAUS KeyTec RPE
Κύλινδρος Ασφαλείας WINKHAUS KeyTec RPE  WINK HAUS
Κατασκευαστής: WINKHAUS
Κωδικός Προϊόντος: WINKHAUS KeyTec RPE

KeyTec RPE
Ευφυέστατο. Έξυπνο. Κομψό.

Το σύστημα keyTec RPE του οίκου Winkhaus είναι το επαναστατικό βασικό σύστημα για κυλίνδρους με ξεχωριστή ασφάλεια. Η ευφυέστατη μηχανική φιλοσοφία με έναν μοναδικό συνδυασμό οφελών θέτει νέες βάσεις και είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας κλειδώματος σε δοκιμασμένη και αληθινή ποιότητα του οίκου Winkhaus.

Το σύστημα κλειδώματος keyTec RPE στην γκάμα των προϊόντων σας.
Το σύστημα keyTec RPE είναι η νέα βάση για κυλίνδρους με ξεχωριστή ασφάλεια και βέλτιστο σύστημα για κυλίνδρους με όμοια κλειδιά όπως αυτούς που έχουν οι μικρές επιχειρήσεις, τα μαγαζιά, ένα σπίτι κλπ. Τα κλειδιά παράγονται στο εργοστάσιο του Winkhaus, προσαρμοσμένα για άμεση χρήση και παραδίδονται ως καταναλωτικά αγαθά.

Για συστήματα με ξεχωριστή ασφάλεια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
Νέο προφίλ - Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εκκρεμεί.
Τεχνική προστασία αντιγραφής σε κάθε κλειδί.
Μακρύ τοξοειδές νεύρο για μοντέρνες προστατευμένες εφαρμογές.
Βελτιωμένη μύτη κλειδιού καλύτερη εισαγωγή.
Υπάρχει προστασία κατά της διάρρηξης.
Πλαϊνή διαγώνια μπίλια για προστασία προφίλ.
Πεντάμπιλο σύστημα με μπίλιες που έχουν έως και οχτώ παθητικές μπίλιες.

Τα οφέλη του RPE με μια ματιά:
Για κυλίνδρους με ξεχωριστή ασφάλεια ή κυλίνδρους με όμοιο κλειδί.
Αντιολισθητικό κλειδί κατασκευασμένο με ασήμι νικελίου και υψηλής ποιότητας πλαστικό.
Μοντέρνο σχεδιασμό κλειδιού.
Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στα καπελάκια.

Όλα τα μέρη που αποτελούν τον κύλινδρο αυτό κατασκευάζονται στο εργοστάσιο του Winkhaus στη Γερμανία εξασφαλίζοντας υψηλή ακρίβεια και ποιότητα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Η πολυετής εμπειρία του εργοστασίου στην κατασκευή υψηλής ποιότητας κυλίνδρων, μεταφράζεται σε πολυάριθμες πατέντες που έχει αναπτύξει η εταιρεία για να καταφέρει να φτάσει στο υψηλότερο σημείο ακρίβειας και ποιότητας. Μικρές λεπτομέρειες που όμως κάνουν τη διαφορά, έχουν αναπτυχθεί στον κύλινδρο που πρόκειται να αγοράσετε:
Tο σχήμα του κλειδιού
στην μύτη του (σημείο εισαγωγής στον κύλινδρο), και στη ράχη (στο σημείο τερματισμού του).
Η μύτη του κλειδιού, είναι ειδικά διαμορφωμένη για να καθοδηγεί το χέρι του χρήστη, να μπει στην κλειδαρότρυπα. Ένα ίσως ασήμαντο για τους περισσότερους χρήστες προνόμιο, που όμως κάνει τη διαφορά.
Η ράχη του κλειδιού, έχει μία ειδικά διαμορφωμένη καμπύλη που σιγουρεύει τη σωστή τοποθέτηση του κλειδιού στον κύλινδρο. Αυτή η μικρή λεπτομέρεια, είναι που κάνει τον κύλινδρο Winkhaus τόσο ξεχωριστό. Η σωστή τοποθέτηση του κλειδιού στον κύλινδρο ελαχιστοποιεί τις τυχόν φθορές που μπορεί να παρουσιαστούν από την ελάχιστη απόκλιση των εγκοπών του κλειδιού από τις μπίλιες του κυλίνδρου. To RPE σύστημα, εξασφαλίζει το χρόνο ζωής του κυλίνδρου για πάνω από 10 χρόνια με καθημερινή χρήση πάνω από 120 ατόμων, κάτι που τον κάνει πραγματικά μοναδικό.
Ο κύλινδρος
Στο σημείο εισόδου έχει μία ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια, που κάνει τις φθορές από τη χρήση, αλλά και την είσοδο του κλειδιού μία πραγματικά απλή διαδικασία.

Η διάρκεια των κυλίνδρων WINKHAUS είναι ένα ξεχωριστό και πραγματικά αξιοθαύμαστο επίτευγμα, που κάνει όλους τους αρχιτέκτονες ανά τον κόσμο να τον προτιμούν μεταξύ άλλων κυλίνδρων της αγοράς. Στην χώρα μας, ο διεθνής Αερολιμένας Αττικής «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» , αλλά και ο πρώην ΗΣΑΠ, έχουν επιλέξει τον συγκεκριμένο κύλινδρο λόγω της αντοχής του.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Η ασφάλεια των κυλίνδρων αποτελείται από 2 διαφορετικές μεταβλητές.
Η πρώτη, έχει να κάνει με την προστασία στο αντίγραφο. Δηλαδή, στην εξασφάλιση ότι ένα αντίγραφο κλειδιού, δεν μπορεί να κατασκευαστεί από οποιονδήποτε, και οπουδήποτε.
Ο κύλινδρος WINKHAUS RPE, κατέχει Ευρωπαϊκή πατέντα εξασφάλισης αποκλειστικότητας μέχρι το έτος 2024 σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Για την προστασία των κατόχων τέτοιων κυλίνδρων η εταιρεία με τη σφραγίδα της στην κάρτα των κυλίνδρων αλλά και στο κλειδί εξασφαλίζει την κοπή κλειδιών αντιγράφων μόνο στο κατάστημά της, και μόνο με την επίδειξη της κάρτας ιδιοκτησίας του κατόχου.
Η δεύτερη μεταβλητή, έχει να κάνει με την αντοχή του κυλίνδρου στους διαφόρους τρόπους διάρρηξης. O WINKHAUS RPE θα σας ενθουσιάσει.
Με ατσάλινες μπίλιες εσωτερικά, κάνει το τρύπημα του κυλίνδρου μία πολύ χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία.
Το εξωτερικό κάλυμμα του κυλίνδρου λειτουργεί σαν σφυχτήρας στην προσπάθεια εισαγωγής τρυπανιού.
Οι ατσάλινες μπίλιες είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να μην επιτρέπουν το λεγόμενο bumping του κυλίνδρου, που σε συνδυασμό με τις πρόσθετες παθητικές μπίλιες στα πλαϊνά κάνουν τη λεγόμενη μέθοδο διάρρηξης αδύνατη.
Τέλος, ο νέος κύλινδρος RPE διαθέτει μία παγκόσμια πατέντα αναγνώρισης ψευδούς κλειδιού, μεγαλώνοντας τον δείκτη προστασίας του κυλίνδρου. Δεν είναι τυχαίο ότι το σχήμα του κλειδιού είναι τελείως ξεχωριστό από ότι κυκλοφορεί στην αγορά μέχρι σήμερα. Το πρωτόγνωρο αυτό σύστημα, λειτουργεί σε οποιαδήποτε απόπειρα διάρρηξης του κυλίνδρου με τη προσπάθεια στροφής του κυλινδρικού στελέχους. Στην έναρξη της διαδικασίας αυτής, ο κύλινδρος προστατεύται από μία ειδική μπίλια που ενεργεί σε συγκεκριμένες θέσεις, μπλοκάροντας τη θέση του κυλινδρικού στελέχους, κάνοντας το άνοιγμα τις πόρτας αδύνατο χωρίς καταστροφή.

Ο κύλινδρος WINKHAUS RPE είναι πιστοποιημένος με τα τεχνικά γερμανικά πρότυπα EN1301/DIN 18252

Ποσότητα: