Κατηγορίες

ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ (ECU)

  1. Αρχική
  2. ECU | IMMOBILISER | AIRBAG
  3. ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ (ECU)
ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ (ECU)

Ο εγκέφαλος (ECU) είναι η καρδιά του αυτοκινήτου. Είναι υπεύθυνος για τη συνολική λειτουργια του αυτοκινήτου και οποιαδήποτε δυσλειτουργία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα από την προβληματική λειτουργία του οχήματος έως και την πλήρη ακινητοποίηση του.

 

Παρέχουμε λύσεις οικονομικές και εγγυημένες στον προγραμματισμό εγκεφάλων μεγάλο εύρος οχημάτων (αυτοκίνητα – φορτηγά – μοτό),  χρησιμοποιώντας πάντα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε σχετικά με τους εγκέφαλους (ECU) οχημάτων, παρέχονται με γνώμονα το χαμηλό κόστος, την ταχεία εξυπηρέτηση και το εγγυημένο αποτέλεσμα, ώστε να είναι πάντα προς το συμφέρον του πελάτη.

Η παρεχόμενες υπηρεσίες είναι:

 

 

  • ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ

Σε περίπτωση που απαιτείται αντικατάσταση του εγκεφάλου, λόγο βλάβης ή άλλης αιτίας, αναλαμβάνουμε τον προγραμματισμό του μεταχειρισμένου εγκεφάλου ώστε να σεταριστεί στις προδιαγραφές του οχήματός σας και να λειτουργεί ομαλά χωρίς καμία δυσλειτουργία.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα απενεργοποίησης λειτουργιών του εγκεφάλου (immo off, DPF off, klp) χωρίς να προκαλείται η όποια δυσλειτουργία.

Η χρήση εξειδικευμένου και σύγχρονου εξοπλισμού καθιστά τον προγραμματισμό του εγκεφάλου ασφαλή.

   

 

 

 

  • ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σε περίπτωση που απαιτείται αντικατάσταση του εγκεφάλου, λόγο βλάβης ή άλλης αιτίας, και υπάρχει διαθέσιμο ο εργοστασιακός εγκέφαλος, υπάρχει η δυνατότητα της μεταφοράς δεδομένων από τον εργοστασιακό εγκέφαλο στον μεταχειρισμένο, με  χαμηλό κόστος και μικρό απαιτούμενο χρόνο.

 

  • ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΙΗΣΗ (VIRGIN STATE)

Υπάρχει η δυνατότητα της παρθενοποίησης του εγκεφάλου. Η επαναφορά δηλαδή του εγκεφάλου σε αρχική κατάσταση πριν προγραμματιστεί/σεταριστεί σε όχημα, ώστε στη συνέχεια να προγραμματιστεί με διαγνωστικό.

ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, (ECU), ECU, IMMOBILISER, AIRBAG