Κατηγορίες

Κλειδαριές μεσόπορτας AGB

  1. Αρχική
  2. ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ
  3. ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΘΥΡΩΝ
  4. ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΜΕΣΟΠΟΡΤΑΣ
  5. Κλειδαριές μεσόπορτας AGB
Κλειδαριες θυρων - Κλειδαριές μεσόπορτας AGB ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΜΕΣΟΠΟΡΤΑΣ
Κατασκευαστής: AGB
Κωδικός Προϊόντος: Κλειδαριές μεσόπορτας AGB

Κλειδαριες θυρων

Κλειδαριές χωνευτές μεσόπορτας AGB με διάφορα κέντρα και διάφορα φινιρίσματα.

B575-576 : Κλειδαριές μεσόπορτας του εργοστασίου AGB με κέντρο 40mm ή 45mm και απόσταση από κλειδαρότρυπα μέχρι καρέ πομόλου 75mm. Οι κλειδαριές της κατηγορίας αυτής μπορεί να έχουν τετράγωνή ή οβάλ πλάκα και φινίρισμα brass ή nickel. Οι κλειδαριές διαθέτουν 2 κλειδιά, πρόσωπο πλάτους 24mm και αντίκρισμα για το κάσωμα.

B592-591 : Κλειδαριές μεσόπορτας του εργοστασίου AGB με κέντρο 40mm και απόσταση από κλειδαρότρυπα μέχρι καρέ πομόλου 90mm (τύπου Θεσσαλονίκης). Οι κλειδαριές της κατηγορίας αυτής μπορεί να έχουν τετράγωνη ή οβάλ πλάκα και φινίρισμα brass ή nickel. Οι κλειδαριές διαθέτουν 2 κλειδιά και πρόσωπο πλάτους 22mm. Η κατηγορία αυτή διαθέτει και κλειδαριά μπάνιου (χωρίς κλειδαρότρυπα) με κέντρο 50mm. Η κλειδαριά διατίθεται και με κέντρο 50mm με οβάλ πρόσωπο και nickel χρώμα.

B572-571 : Κλειδαριές μεσόπορτας του εργοστασίου AGB με κέντρο 40mm ή 50mm και απόσταση από κλειδαρότρυπα μέχρι καρέ πομόλου 70mm (τύπου Piccolo). Οι κλειδαριές της κατηγορίας αυτής μπορεί να έχουν τετράγωνη ή οβάλ πλάκα και φινίρισμα brass ή nickel. Οι κλειδαριές διαθέτουν 2 κλειδιά και πρόσωπο πλάτους 20mm. Η κατηγορία αυτή διαθέτει και κλειδαριά μπάνιου (χωρίς κλειδαρότρυπα) με κέντρο 50mm.

B011 MEDIANA EVOLUTION : Κλειδαριές μεσόπορτας του εργοστασίου AGB με κέντρο 50mm και απόσταση από κλειδαρότρυπα μέχρι καρέ πομόλου 90mm (τύπου MEDIANA). Οι κλειδαριές τύπου MEDIANA EVOLUTION διαθέτουν μόνο μια κεντρική γλώσσα η οποία κλειδώνει με το κλειδί. Οι κλειδαριές της κατηγορίας αυτής έχουν οβάλ πλάκα και φινίρισμα brass ή nickel. Οι κλειδαριές διαθέτουν 2 κλειδιά και πρόσωπο πλάτους 18mm.

B041 MEDIANA POLARIS : Κλειδαριές μεσόπορτας του εργοστασίου AGB με κέντρο 50mm και απόσταση από κλειδαρότρυπα μέχρι καρέ πομόλου 90mm (τύπου MEDIANA). Οι κλειδαριές τύπου MEDIANA POLARIS διαθέτουν μόνο μια κεντρική συμμετρική γλώσσα η οποία δεν χρειάζεται γύρισμα. Το ειδικό κυπρί (τύπου Minimal) διαθέτει μαγνήτη και κλειδώνει την κλειδαριά με το κλείσιμο της πόρτας. Υπάρχει δυνατότητα κλειδώματος με κλειδί. Οι κλειδαριές της κατηγορίας αυτής έχουν οβάλ πλάκα και φινίρισμα nickel. Οι κλειδαριές διαθέτουν 1 κλειδί και πρόσωπο πλάτους 18mm.

B010 : Κλειδαριές μεσόπορτας του εργοστασίου AGB με κέντρο 50mm και απόσταση από κλειδαρότρυπα μέχρι καρέ πομόλου 90mm (τύπου CENTRO). Οι κλειδαριές τύπου CENTRO διαθέτουν γλώσσα και κλείδωμα. Οι κλειδαριές της κατηγορίας αυτής έχουν οβάλ πλάκα και φινίρισμα μπρονζέ, nickel ή χρυσό. Οι κλειδαριές διαθέτουν 1 κλειδί και πρόσωπο πλάτους 22mm. Στη συσκευασία δεν περιλαμβάνεται το κυπρί της κλειδαριάς, θα πρέπει να παραγγελθεί ξεχωριστά.

B0100 65 006 CENTRO WC : Κλειδαριές μπάνιου του εργοστασίου AGB με κέντρο 50mm και απόσταση από πόμολο μέχρι καρέ πομόλου 90mm. Οι κλειδαριές της κατηγορίας αυτής μπορεί να έχουν οβάλ πλάκα και φινίρισμα nickel. Οι κλειδαριές διαθέτουν πρόσωπο πλάτους 18mm και μήκος πλάκας 196mm.

Ποσότητα: